公寓房(百叶窗) 出卖 Budapest XXII. 市区 - Arany János utcai ltp.,3. em. lakás

58 m2面积 2 + 1 房间
46 500 000 HUF价格
358137识别码
更多信息

外面是园子 风景

状态一般 状态

Csúsztatott zsalu 架构

燃气(对流式) 暖气

Comfort 舒适感

在接到 停车

几层 3

顶层

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1984 修建年

公关费用 10 600 HUF

Északnyugat 方向

XXII. kerület Budafok legkedveltebb Arany János utcai lakótelepén, III. ( legfelső ) emeleti tulajdon lap szerint 53 m² alapterületű 2 + 1 félszobás lakást kínálunk eladásra.

A lakás eredetileg 1 + 2 félszobás kialakítással és loggiával rendelkezett, de a jelenlegi tulajdonosai átalakították. Az átalakítás során a loggia beépítésre került, a 2 db. félszobát egybenyitották és a nappali és a konyha közötti részen kialakításra került egy dolgozószoba is.
Az alaprajzon a jelenlegi kialakítás látható, de természetesen az eredeti állapotot is vissza lehet alakítani. A loggia beépítésével a valós jelenlegi alapterület kb. 58 m² lett.
Az épület csúsztatott zsalus technológiával épült, belső válaszfalai részben tégla.

Konvektoros fűtés, melegvíz gázmelegítő, nappaliban 1 db. inverteres klíma.
Közös ktg.: 10.600 Ft/hó, külön mérőórákkal rendelkezik.
Konyhában a villany és vízvezeték csere megtörtént, beépített újszerű konyhabútorral rendelkezik, közlekedőben beépített gardrób szekrény található.
A lapostető az építés óta már kétszer is felújításon esett át, többszörösen szigetelve van, épület külső homlokzatai felújítása kb. 10 éve történt.

A lakáshoz a pinceszinten tartozik egy közös illetve saját kb. 4 m² TÁROLÓ is.
Parkolás az utcán lehetséges, KIVÁLÓ közlekedési lehetőségek, játszótér, óvodák, iskolák, kisbolt, patika, stb. minden a közelben.

Az ingatlan tehermentes, kb. 2 hónapon belül költözhető.
Irányára: 46,5 MFt.

Az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása előre egyeztetett időpontban lehetséges, amelyet nagyon rugalmasan kezelünk, akár HÉTVÉGÉN is.
További kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését.
Amennyiben Önnek a vásárláshoz szüksége lenne hitelre, babaváró kölcsönre, lakástakarékra, stb., kezdeményezheti a kapcsolatfelvételt bankfüggetlen hitelügyintézőinkkel, teljesen DÍJMENTESEN.
21 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, eladó vagy kiadó ingatlana értékesítése vagy bérbeadása esetén, készséggel állok az Ön rendelkezésére is, keressen bizalommal.
Radics Anna

Radics Anna

随时给我们打电话

+36-30-921- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Your Home
+36 1 487 0265

發送信息

请给我回电话

相似的房产