家庭别墅 出卖 Szombathely - Nyugalom szigete

400 m2面积 6 房间
189 000 000 HUF价格
367542识别码
更多信息

712 m2 地皮

外面是园子 风景

就像新 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2006 修建年

Délnyugat 方向

Szombathely kedvelt kertvárosi részén 2006-ban épült impozáns családi ház eladó.
A 3 szintes ingatlan földszintjén 65 m2-es amerikai konyhás nappalit
találunk, melynek éke az épített kandalló, ami a téli időszakban igazi meghitt hangulatot varázsol.
A tulajdonosok egy kis intim lakrészt is kialakítottak maguknak, melyben hálószoba, fürdőszoba, wc található és lehetőség van egy saját konyha kialakítására is.
Az emeleten 4 szoba, 3 fürdőszoba, közlekedő, gardrób és 3 erkély van, melyekről gyönyörködhetünk a csodálatos parkosított udvarban.
A pincében mini wellness részleget találunk. Szolárium és szauna segíti a mindennapi stressz feloldását. Ezen a szinten még háztartási helyiség, ikergarázs és egy 40 m-es vállalkozás céljára kialakított helyiség is van.
A 2006-ban épített minőségi anyagok felhasználásával épült ház remek energetikai paraméterekkel rendelkezik, amit a 44 cm-es porotherm téglának, az 5 cm-es hőszigetelésnek és az egyedi gyártású hőszigetelt fa nyílászáróknak köszönhetünk. Az épület kamera és riasztórendszerrel felszerelt, a fedett dupla garázs lejárata fűthető.
A gondozott parkosított udvaron fedett gépkocsibeálló, 18 m2-es 1.5 m mély fedett medence, kerti hinta, grillező és kerti faház található.
A 44 m2-es részben fedett intim teraszon van egy 5 személyes jakuzzi is, mely segít a teljes ellazulásban.
Amennyiben egy többgenerációs vagy vállalkozásra alkalmas igényes otthont keres, ahova csak a személyes dolgait kell hozni feltétlenül keressen, Nézzük meg ezt a remek adottságokkal rendelkező egyedi tervezésű ingatlant.
Radics Anna

Radics Anna

随时给我们打电话

+36-30-921- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Your Home
+36 1 487 0265

發送信息

请给我回电话