公寓房(砖头) 出卖 Budapest VIII. 市区 - Lőrinc pap tér

112 m2面积 4 + 1 房间
139 000 000 HUF价格
356494识别码
更多信息

全景 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

在接到 停车

几层 1

没有 电梯

Bun 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1896 修建年

公关费用 29 160 HUF

Délkelet 方向

A Liebner-Darányi Palotában kínálom megvételre ezt a 112 m2-es 1. emeleti felújítást igénylő ingatlant.. A palota-negyed legelegánsabb részén fekvő eldugott tér igazi ritkaság a belvárosban. A térbe csatlakozó Krúdy utcában és annak végén lévő Mikszáth téren számtalan étterem, kávézó található. A Lőrinc Pap téren található a kultikus Jaromir a templomhoz cseh söröző és az Alma és Körte nevű nagyszerű étterem, ahol esténként élőzenével várják a vendégeket.

Az 1896-ban emelt neobarokk saroképület nagyszerű állapotnak örvend, homlokzatát gyönyörű freskók díszítik.

Az ingatlanból páratlan kilátás kilátás nyílik a Jézus Szíve Jezsuita templomra, a Zichy Nádor szoborra a térre és annak fáira. A lakásból kinézve jobbra a Hotel Palazzo Zichy található, mely szintén egy gyönyörű épület és esténként díszkivilágításban ragyog. Balra nézve a szintén fantasztikus neoreneszánsz Ráthonyi Reusz Palota található, melyet egy pár éven belül újítottak fel és esténként szintén díszkivilágításban ragyog.

9 darab térre és utcára néző ablaka igazi ritkaság. Felújítandó állapota ellenére fa nyílászárói és fa burkolatai kiváló állapotban vannak. Átalakítás után egy páratlan 45 m2-es amerikai konyhás, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás lakás kialakítható.

Ajánlom azoknak akik szeretik a belváros nyüzsgést, szeretnek vendégeket fogadni és az igazán egyedi dolgokat keresik.
Radics Anna

Radics Anna

随时给我们打电话

+36-30-921- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Your Home
+36 1 487 0265

發送信息

请给我回电话

相似的房产