公寓房(砖头) 出卖 Budapest XX. 市区 - Zrínyi utca

96 m2面积 3 房间
74 900 000 HUF价格
352465识别码
更多信息

外面是园子 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

40 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的大车库 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

2000 修建年

公关费用 13 000 HUF

Délnyugat 方向

Budapest XX. kerületében, felújított, földszinti, kis rezsiköltségű téglalakás, kertkapcsolattal, teremgarázs beállóval, tárolóval.

Pesterzsébeten, a Zrínyi utcában egy teljes körűen felújított, azonnal költözhető, 96 m2 területű, 2 szoba nappalis, 40 m2-es kertkapcsolatos, földszinti lakás eladó.

A három emeletes, 5 lakásos társasház 2000 évben épült, külső és belső állapota kiváló. Belső udvaros. A társasházat korrekt és kulturált lakóközösség jellemzi.

A lakás a földszinten található. Műszakilag és esztétikailag teljesen felújított. A nyílászárók műanyag szerkezetűek, benne hang és hőszigetelésű üvegekkel. A villany, víz és szennyvíz vezetékek, burkolatok és szaniterek cseréltek.
Kiváló elosztású, lakható terek jellemzik, nagyon világos lakás. Délnyugati fekvésű.
Helyiségei: előszoba, konyha, 2 külön bejáratú szoba, nappali, kamra, egy külön bejáratú WC, mosókonyha, kádas fürdőszoba WC-vel. A lakás két szobája közvetlen kapcsolatban van egy közel 40 m2 saját terasszal.
A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkoltak. Konyhája új bútorral beépített, mely a vételár részét képezi. A fürdőszoba fürdőkádas.
Fűtése gáz cirkós, a hőleadás radiátorokon keresztül történik.

A lakáshoz tartozik egy teremgarázshely, és egy 6 m2-es tároló. Ezek szintén a vételár részét képezik.

A rezsiköltség a mérőórák fogyasztása alapján történik (víz, villany, fűtés). Közös költség: 13000 Ft/hó.

Az ingatlan jogtiszta, tehermentes, megállapodás után azonnal birtokba vehető.

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

További információkért állok rendelkezésére.
ZZs.
Radics Anna

Radics Anna

随时给我们打电话

+36-30-921- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Your Home
+36 1 487 0265

發送信息

请给我回电话

相似的房产