Частный дом Продается Budapest XVII. mикрорайон - Rákosliget

227 m2Площадь 8 Комната
137 000 000 HUFЦена
341047Идентификация
Прочие данные

870 m2 Yчасток

Уличная вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

42 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

Dupla komfort Kомфортность

Частный гараж парковка

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1935 Год строительства

Dél Расположение

Rendkívül jó életteret biztosító 227 nm-es kétszintes családi ház ELADÓ Rákosligeten!

Az ingatlan HÁROM önálló lakrésszel rendelkezik, így HÁROM generáció kiszolgálására is alkalmas, vagy mindegyik más – más formában, akár vállalkozási célra is hasznosítható.

1.lakás
A legkisebb lakás, egy belső két szintes 71 nm-es 2 szobás lakás (38 nm földszint és 33 nm emelet) amihez egy 20 nm pince tartozik.

A lakás külön utcafronti bejárattal, kapuval és csaknem 100 nm kerttel rendelkezik. A lakásnak önálló víz – villany - fűtési hálózata van, és saját cirkóval is rendelkezik.

A tulajdonos jelenleg itt szépségszalont üzemeltet. A belső lépcsővel összekötött területen így el tud különülni egymástól a fodrász, és a nagyobb csendet igénylő kozmetikai szolgáltatás. Mindkét szinten egy – egy komplett fürdőszoba található WC-vel, az emeleten pedig egy konyha is

2.Lakás
A nagyobbik épületész földszintjén egy 4 szobás lakás található, konyhával, fürdőszobával, kamrával.

A lakás külön bejárattal és kapuval rendelkezik, nagy pince található alatta, ami helyt ad az önálló gépészeti berendezéskenek is.

Az utca felől előkertes, ami automata öntözőrendszerrel, felszín alatti csapadékvíz tárolóval, viacolor járdákkal és térburkolattal, rendelkezik valamint egy nagy méretű déli fekvésű reprezentatív terasszal.

Az autók számára motoros kapuval és fedett beállókkal rendelkezik.


3.lakás
Ez a lakrész, a nagyobbik lakás feletti tetőtérben került kialakításra.
A lakásban két szoba, konyha és fürdőszoba található. Itt is saját, önálló cirkó biztosítja a fűtést, és a melegvízellátást. Ezenn felül az egyik szoba klimatizált.

A teljes ingatlant építőmester tulajdonosa újította fel saját családja részre, de mára túl nagynak bizonyul, ezért megválnak tőle.

Vállalkozási célú hasznosítás esetén jó szolgálatot tehet, a HÁROM lakást magában foglaló főépület mögött elhelyezett könnyűszerkezetes tárolóhely/raktár és a fűthető tégla melléképület, mely víz, csatorna, gáz és 380 V-os csatlakozó szerelvényekkel, valamint illemhellyel is el van látva.

A hátsó udvar területén további 100 nm-es poliészter hullámtető biztosítja a kültéri csapadékmentes tárolást.

A főépület téglából épült csapos gerenda födémmel, cseréppel fedett ácsolt tetőszerkezettel, dryvit homlokzati szigetelő rendszerrel.

A teljes ingatlan riasztórendszerrel védett.

Az ingatlan fűtése tehát megosztott. Mind a három önálló lakrész saját gázcirkóval és így önálló központi fűtéssel rendelkezik. A gázbefogadás egy gázórával történik.

A legújabb REZSI szabályok szerint azonban a 3 épületrész között a fogyasztás arányosítással megosztható, ha több generáció lakik együtt. Nem szükséges külön fogyasztási hely kialakítása, ugyanis a szeptemberi rendelet szerint, ha önálló lakossági lakásnak minősül mindhárom, akkor a kedvezményes kvóta mindhárom ingatlanrészre egyaránt érvényes.

Az épület kerületi viszonylatban nagyon jó helyen van, széles aszfaltozott úttal és járdákkal rendelkezik. A tömegközlekedés sűrű járatokkal, közeli megállókkal, buszokkal és halk kényelmes elővárosi vonatokkal megoldott, Rákosliget megálló séta távolságra található, így pl. a Keleti pályaudvar 20 perc alatt elérhető.

A közelmúltban a vasútvonal felújítása során zajvédő falakkal határolták el a vasúti pályát, így a korszerű elővárosi vonatok az állomás közelsége okán szinte hangtalanul suhannak el a széles utca túloldalán

Közel a városközpont, ahol a bevásárlás, ügyintézés, bankolás, orvosi ellátás, oktatási intézmények könnyen elérhetők. A közelben is található óvoda, iskola, orvosi rendelő, patika. Az M0-ás út is pár perc alatt megközelíthető autóval.

Parkolni a közterületen korábban kialakított parkolóban is lehet akár több autóval is, a saját garázson, és udvari beállón kívül. Így valóban nincs akadálya akár jelentősebb ügyfélforgalmat is lebonyolító vállalkozás üzemeltetésének!

Az ingatlan egy gazdasági társaság (KFT) tulajdonában van, mely rendezett, más tevékenységet nem folytat, mint a ház kezelését. Az ingatlan a gazdasági társaság tulajdonjogának megszerzésével együtt vásárolható meg ezen az áron.

A vásárlás során, az ingatlan adta lehetőségekkel élve akár más konstrukció kialakítása is elképzelhető.

Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által szervezett hitellel is elő tudjuk segíteni..
Radics Anna

Radics Anna

Звоните нам с доверием

+36-30-921- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Your Home
+36 1 487 0265

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость