Участок Продается Budapest III. mикрорайон - Virágosnyereg

2 000 m2Площадь 0 Комната
65 000 000 HUFЦена
351278Идентификация
Прочие данные

С панорамой вид

Dobrý Общественный транспорт

Ez a szerethető kis ház egy gyönyörű kertben található, ahol növényeket termeszthetünk és élvezhetjük a csendet és a természet közelségét. A panoráma lenyűgöző, ami a környező erdőkre és a távoli városra nyílik.

Az otthonod igazi idilli menedéke lehet a családnak, ahova mindig jó hazatérni. Élvezd a friss levegőt és a zöld környezetet, miközben tudod, hogy minden fontos hely egy karnyújtásnyira van. A város könnyen megközelíthető, így mindig otthon érezheted magad.

Különleges lehetőség: a Csúcshegyen elvileg nem lehet építkezni (mivel zártkerti besorolású), kivéve ott ahol előzőleg is volt és van épület.

A vízellátás ciszternából házi vízművel van megoldva, telken belül fúrt kút is van, a szennyíz saját emésztőbe folyik.
A hely télen is könnyedén megközelíthető, az utcán a közvilágítás is kiépített, a hulladékszállítás is biztosított, postás is jár.

Ha szeretnéd megtapasztalni a természet és a város ötvözését egy különleges helyen, akkor ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget. Hívj minket, és nézzük meg együtt az ingatlant!

TELEK:
· több autó számára beálló
· folyamatosan ápolt, rendezett
· termő gyümölcsfákkal
· enyhe lejtésű
· 20 m széles
· még egy plusz faház is található rajta

HÁZ:
· 33 m2
· 2 szoba, konyha, fürdőszoba
· 2012-ben felújított
· vízteres kályhával fűthető
· melegvíz villanybojlerről
· riasztó

KÖRNYÉK:
A Csúcshegyen sok család lakik életvitelszerűen akik a nyugalmat és a természetet nagyra értékelik. Összetartó, egymásra figyelő közösség van ezen a páratlan helyen.
Tömegközlekedéssel és autóval is pár percen belül minden infrastruktúra könnyen elérhető: iskola, óvoda, gyógyszertár, kertészet, pékség, minden más bevásárlási lehetőség.


GDN ID 351278

SEGÍTÜNK KIIGAZODNI A JELENLEGI ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK, KEDVEZŐ HITEL LEHETŐSÉGEK DZSUNGELÉBEN!

A lakásvásárlók 70 százaléka nem tudja milyen támogatásokra jogosult (pl. jelzálog elengedés, ÁFA visszaigénylés stb.), így millióktól esik el.

Ezért ajánljuk BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk, ami minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján kiválasztja a legmegfelelőbb ajánlatokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Radics Anna

Radics Anna

Звоните нам с доверием

+36-30-921- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Your Home
+36 1 487 0265

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость