Locuinta (caramida) Vânzare Budapest II. Cartier - Vérhalom utca

93 m2Suprafaţa 2 + 2 Camere
125 900 000 HUFPreţ
340697Identificare
Mai multe detalii

Vedere spre grădină Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

7 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Parcare proprie Parcare

Etaj 2

Ultimul etaj

Inexistent Lift

Excelent Transport public

Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1957 An construcție

Costuri comune 7 000 HUF

Sud Vest Orientare

SZERETI A TERMÉSZET KÖZELSÉGÉT?!
ITT SZINTE A FÁK TETEJÉN LAKHAT, MINDEN ABLAKBÓL A ZÖLDRE LÁT!

ÉS TUDJA! AZ INGATLAN REZSIKÖLTSÉGE BENNE MARAD AZ ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT SÁVBAN!

Eladó a II. kerület Vérhalom részén, a Vérhalom tér közvetlen szomszédságában, egy kétszintes, 6 lakásos társasház 1,5. emeletén, igazi ősfás, zöldövezeti környezetben lévő, 1996-ban a tetőtér egy részének beépítésével kiegészült, bruttó 101 nm-es, klímás, amerikai konyhás, nagy nappali + 1+2 félszobás részben tetőtéri lakás.

Konyhához tartozik egy kis praktikus spejz, minden szobában beépített gardrób található, plusz egy külön gardrób helység könnyíti meg a tárolást. A fürdőszobában hatalmas ablak, kád, zuhanyzó és toalett is található, a vendégek részére pedig egy külön toalett szintén nagy ablakkal, kézmosóval.

A nappalit erkélykapcsolatossá tehetjük egy mozdulattal a nagy méretű tolóajtó elhúzásával. A 6nm-es erkély állandó vendégei a mókusok a környező lombkoronákról. Az ingatlan napfényes, egyfelől dél-keleti, másik részén nyugati tájolású, minden ablaka zöldre, kertre néz.

A fűtést és használati meleg vizet a kombi cirkó gázkazán biztosítja. Az ingatlan kb. 10 éve esett át kisebb felújításon, jelenleg esztétikai felújítást igényelhet az új tulajdonos igénye és ízlése szerint, egyébként beköltözhető, lakható.

Az udvarban gépkocsi beállási lehetőség van, az ingatlanhoz tartozik egy saját használatú külső tároló is, melyet az ingatlan vételára tartalmaz.

A lakásban 2 db vízóra biztosítja a társasház víz-és csatornadíjának pontos felosztását, mely tétel a közös költség részét képezi, így, a közös költség minden közös kiadással, (szemétdíj, locsolási díj, közös elektromos díj, kertészeti költség) valamint a víz-és csatornadíjjal együtt, kb. 7000 Ft/hó. Alacsony rezsi költségű, jelenlegi adatok alapján nem haladja meg az államilag támogatott fogyasztási szintet.

Kiváló lokalizáció, biztonságos környezet, több iskola - óvoda, ideális infrastruktúra. Minden van a közelben, amire szüksége lehet. Tömegközlekedéssel szinte minden nagyobb közlekedési csomópont elérhető, legyen akár nagymama, akár a már önjáró gyermek vagy barát, könnyedén eljut hozzánk.
Környező utcák jelenleg még parkolódíj mentesek.

Fantasztikus otthona volt tulajdonosainak az elmúlt 26 évben, ez nem lesz másként az új tulajdonosokkal sem! :)))

Hívjon mutatom, bármikor!

GDN ID:340697

Sună-mă

Proprietăți similare

Radics Anna

Radics Anna
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-921-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Your Home
+36 1 487 0265