Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest V. kerület - Szemere utca

89 m2Alapterület 3 Szoba
135 000 000 FtÁr
364017Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

4 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 4

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1961 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Polgári elegancia a belváros szívében, kilátással a Dunára
Budapest V. kerületében eladásra kínálunk egy 4. emeleti, 89m2-es, nappali + két hálószobás, két fürdőszobás, étkező - konyhás, igényesen felújított, napfényes, csinosan berendezett, hangulatos kis erkéllyel rendelkező luxus lakást.
Vadonatúj villany- és vízvezetékek kerültek kialakításra, minőségi burkolatokkal és új radiátorokkal. A fűtést házközponti kazán biztosítja. Modern és letisztult új konyhabútor került beépítésre, magas minőségű konyhai gépekkel, mint beépített hűtő, beépített mosogatógép, sütő, főzőlap, páraelszívó és beépített mikrohullámú sütő. Továbbá 2 hálószoba, 2 fürdőszoba és vendég WC került kialakításra, így a lakás a privát és meghitt pihenést biztosítja.
A ház külső és belső homlokzata is kiváló állapotban van.
A közös költség 52 000 Ft, ami tartalmazza a fűtés és hideg- meleg vízfogyasztást. A villany egyedi mérés alapján kerül kiszámlázásra.
A lakástól néhány perces sétára található a Dunapart és a Margit sziget, ahol nyugodt körülmények között nyílik lehetőség kikapcsolódásra, ugyanakkor sportolásra is. A Szent István körút, a Honvéd tér és a Honvédelmi Minisztérium egyaránt néhány lépésre található. Rendkívül közel található a 4-6-os villamos megállója és a West End city Nyugati tér.
A lakás tartozéka a konyhabútor a beépített minőségi gépekkel, a fürdőszobai mosdók, a beépített gardróbszekrény és szekrények, továbbá a kiváló minőségben kivitelezett, a lakásba méretezett függönyök,árnyékolástechnika a hálloszobákban.
Radics Anna

Radics Anna

Hívjon bizalommal

+36-30-921-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Your Home
+36 1 487 0265

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok