Commercial - Catering For sale Galgahévíz - Galgahévíz központi részén

1 100 m2Space 0 Rooms
135 000 000 HUFPrice
346265ID number
Other data

Street View

To be renovated Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

Self-parking Parking

Excellent Public transport

2002 Year of construction

Southwest Orientation

SZÁLLODÁT VAGY MUNKÁSSZÁLLÓT SZERETNE? ITT A LEHETŐSÉG!

Megvételre kínálok Galgahévíz központi, de csendes részén, 2257 nm-es telken, délnyugati tájolású, bruttó 1150 nm-es, nettó 1100 nm-es, 26 szobás, tégla falazatú, vendéglátó egységet, éttermet, konferencia helyiséget tartalmazó hatalmas Hotel besorolású ingatlant.

Az épület 2002-ben épült, a földszinten korábban disco és vendéglátó egység működött. A felső 3 szint szerkezet kész állapotban van, valamint a fürdőszobákban és szociális helyiségekben elhelyezésre kerültek a víz kiállások és szennyvíz elvezetéshez szükséges egységek is. Elektromos hálózat mind a 4 szinten kiépítésre került.

Az épület gyakorlatilag bármilyen vendéglátási egységnek, szállodának, munkásszállónak alkalmas vagy a szintenként 275 nm-en minimum 4 lakás kialakítását teszi lehetővé.

Az ingatlan jelenleg raktár funkciót lát el, ez látható a belső fotókon is.

Tömegközlekedése kiváló, 1 perc sétára található buszmegálló, ahonnan rendszeres időközönként indulnak buszok, Aszód-Gödöllő-Hatvan-Budapest irányába, valamint a Telek pékség, mely kiváló minőségű pékárúval rendelkezik. 2-5 perc sétával elérhető boltok, iskola, óvoda, posta. Az ingatlantól 2000 méterre található a páratlan szépségű Bika-tó, mely a természet és a horgászat szerelmeseit is egyaránt várja.

AZ INGATLAN 100%-ban PER-, TEHER-, IGÉNYMENTES!

INGYENES hitel tanácsadás!

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.

Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.
Radics Anna

Radics Anna
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-921-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Your Home
+36 1 487 0265

Send a message

Call me back