Gewerbe - Gastgewerbe Verkauf Galgahévíz - Galgahévíz központi részén

1 100 m2Wohnfläche 0 Zimmer
135 000 000 HUFKaufpreis
346265ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

Zu renovieren Zustand

Tégla Struktur

Gas (Umlauf) Heizung

Stellplatz Parkplatz

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

2002 Baujahr

Südwesten Orientierung

SZÁLLODÁT VAGY MUNKÁSSZÁLLÓT SZERETNE? ITT A LEHETŐSÉG!

Megvételre kínálok Galgahévíz központi, de csendes részén, 2257 nm-es telken, délnyugati tájolású, bruttó 1150 nm-es, nettó 1100 nm-es, 26 szobás, tégla falazatú, vendéglátó egységet, éttermet, konferencia helyiséget tartalmazó hatalmas Hotel besorolású ingatlant.

Az épület 2002-ben épült, a földszinten korábban disco és vendéglátó egység működött. A felső 3 szint szerkezet kész állapotban van, valamint a fürdőszobákban és szociális helyiségekben elhelyezésre kerültek a víz kiállások és szennyvíz elvezetéshez szükséges egységek is. Elektromos hálózat mind a 4 szinten kiépítésre került.

Az épület gyakorlatilag bármilyen vendéglátási egységnek, szállodának, munkásszállónak alkalmas vagy a szintenként 275 nm-en minimum 4 lakás kialakítását teszi lehetővé.

Az ingatlan jelenleg raktár funkciót lát el, ez látható a belső fotókon is.

Tömegközlekedése kiváló, 1 perc sétára található buszmegálló, ahonnan rendszeres időközönként indulnak buszok, Aszód-Gödöllő-Hatvan-Budapest irányába, valamint a Telek pékség, mely kiváló minőségű pékárúval rendelkezik. 2-5 perc sétával elérhető boltok, iskola, óvoda, posta. Az ingatlantól 2000 méterre található a páratlan szépségű Bika-tó, mely a természet és a horgászat szerelmeseit is egyaránt várja.

AZ INGATLAN 100%-ban PER-, TEHER-, IGÉNYMENTES!

INGYENES hitel tanácsadás!

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.

Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.
Radics Anna

Radics Anna
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-921- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Your Home
+36 1 487 0265

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück