Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest XIV. bezirk - Ilka utca

94 m2Wohnfläche 3 Zimmer
77 000 000 HUFKaufpreis
352433ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

4 m2 Balkon/terrasse

Gas (Konvektor) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 1

Es gibt Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1920 Baujahr

Osten Orientierung

Zuglóban, a Stefánia úthoz és a Városligethez közeli csendes utcában eladó egy tégla építésű, belső udvaros, liftes társasházban lévő, 94 m²-es, 3 nagy szoba + hallos (étkezős), külön fürdős, külön mellékhelyiséges, kamrás, ablakos és gépesített konyhával rendelkező, erkélyes, napos, csendes, minőségi, világos, otthonos, modern, tárolós, polgári, nagy belmagasságú lakás.

A díszes, szépséges, egyedi burkolatú, patinás, polgári stílusú lépcsőházból, a fákkal-zöldekkel teleültetett belső udvarra érkezés után, egy jó minőségű lifttel feljutva a 1. emeletre, egy nagyon kedves, otthonos részből jutunk be az elegáns polgári lakásba.

A lakás csillagelosztása igazi otthont varázsol elénk, és biztos vagyok benne, hogy Önök is érezni fogják a különleges kisugárzását ennek a jó atmoszférájú otthonnak.

2021-ben a lakás külső nyílászáróit kicserélték hő- és hangszigetelt, műanyag thremoüveges ablakokra, illetve a bejárat is magas minőségű, acélbetétes biztonsági ajtót kapott. 2022-ben a lakás nagyobb része 4 rétegű, fa erezetű szépséges vinyl padló burkolatot kapott, a fürdőszoba pedig új sarokkádat.

A szobák külön nyílnak, nagyon tágasak, jó minőségű tölgyfa burkolatúak, praktikusan és kényelmesen berendezhetők. A konyha minden igényt kielégít, a sok tárolófiók segít a rendezettség és a tisztaság megtartásában. A fürdőszoba sok praktikummal felszerelt, sarokkádas, elegáns klasszikus stílusában, feltöltődés lesz itt tartózkodni a lakás új Lakóinak.

Hívjon bizalommal és örömmel mutatom be új Otthonát! :-)
Radics Anna

Radics Anna
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-921- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Your Home
+36 1 487 0265

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien