Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest XII. bezirk - Fürj utca

60 m2Wohnfläche 2 + 1 Zimmer
119 000 000 HUFKaufpreis
368012ID nummer
Weitere Informationen

Panorama Ansicht

Erneuert Zustand

Tégla Struktur

3 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

Dupla komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 2

Top etage

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1950 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 18 000 HUF

Südosten Orientierung

ELADÓ 2. EMELETI, PANORÁMÁS, NAPPALI+2 HÁLÓS, FELÚJÍTOTT LAKÁS NÉMETVÖLGYBEN!

Az ingatlan Budapest XII. kerületében, a Lejtő utcáról nyíló egyik mellékutcában található. A csendes utcában ingyenes a parkolás, a 8-as busz megállója 5 perc, a 112-es 8 perces sétával elérhető, melyekkel a belvárosba 10-12 perc alatt eljuthatunk. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont kínál lehetőséget, ahol sportolásra is lehetőség van. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Sas-hegy, a Kis-Sváb-hegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is könnyen elérhető, számtalan túraútvonallal.

A 13 lakásos társasházban a lakásokhoz tartozó saját pince mellett, közös használatú, zárható kerékpártároló is a lakók rendelkezésére áll.

A 60 nm-es eredetileg 2 szobás lakás 2017-ben teljes átalakításon ment át, jelenleg a lakás a tágas amerikai konyhás nappali mellett két hálószobával is rendelkezik. Továbbá, megújult a fűtésrendszer (Viessmann prémium kondenzációs gázkazán került beszerelésre), a víz-és villanyhálózat, az összes burkolat , valamint 3 rétegű műanyag ablakokat szereltek be. A fürdő és a WC két külön helyiségben található. A hálószobában, nappaliban és folyosón egyedi, méretre készült beépített szekrények segítenek az optimális hely kihasználásban. A konyha beépített Bosch gépekkel (mosogatógép, elektromos sütő, indukciós főzőlap), Cata páraelszívóval és Whirlpool hűtővel van felszerelve. A nappaliban hűtő-fűtő Gree légkondícionáló gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

A nappaliból nyíló, napfényes teraszról, gyönyörű kilátás nyílik a Sas-hegyre, Gellért-hegyre és a várra.
Radics Anna

Radics Anna
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-921- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Your Home
+36 1 487 0265

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien